x 
0

PARTNER BODY AND BESS

 

logo body bess boutique cosmetique

 

NATUURLIJKE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN MET FRAMBOZENPITOLIE

 

HEILZAAM VOOR DE HUID

Body and Bess ontwikkelt sinds 2010 natuurlijke huidverzorgingsproducten die een positieve werking bieden bij huidproblemen. De producten zijn gemaakt op basis van frambozenpitolie. Deze bijzondere vruchtenolie biedt tal van voordelen voor de huid, omdat ze uitzonderlijk rijk is aan vitamine A en E, antioxidanten, omega-3 en -6. Een unieke samenstelling, met een heilzame werking op de huid.

 

 

body bess 03 boutique cosmetique

 

 

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

Als Body and Bess brengen wij hoogwaardige, natuurlijke huidverzorgingsproducten met een uitgesproken effectieve werking op de markt. Dit zowel voor particulieren als voor professionelen.

De schoonheidsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van hoogwaardige extracten uit rest- of nevenstromen van plantaardige oorsprong.

 

 

body bess 06 boutique cosmetique

 

JOUW TEVREDENHEID CENTRAAL

Een doorgedreven service is voor ons van het grootste belang. Met onze natuurlijke huidverzorgingsproducten beloven we jou een gezonde en frambozenzachte huid. 

De beste oplossing bieden voor de veeleisende en gevoelige huid, daar tekenen we voor. Body and Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie frambozenpitolie met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te herstellen. Kortom: Met Body and Bess gaat de huid heropleven.

 

 

body bess 01 boutique cosmetique

 

 

ONZE PRODUCTEN WERKEN…

verzachtend

beschermend

voedend

antirimpel

anti-aging

verzorgend

hydraterend

verstevigend

 

body bess 04 boutique cosmetique

                   

DE NATUURLIJKE SCHOONHEIDSPRODUCTEN VAN BODY AND BESS ZIJN:

rijk aan antioxidanten, vitamine A en E, omega-3 en -6

helemaal nieuw, ontwikkeld en geproduceerd in Vlaanderen

gebaseerd op natuurlijke, plantaardige olie uit frambozenpitten

veelzijdig én effectief: antirimpel, anti-aging, hydraterend, voedend en verzachtend voor de normale, droge en gevoelige huid

tot 30 keer geconcentreerder dan andere alternatieve verzorgingsproducten

 

 

 body bess 02 boutique cosmetique