x 
0

Over ons

Het Belgisch Huis van de Cosmetica
Boutique Cosmétique bundelt de krachten van enkele topmerken onder één dak. Het zijn stuk voor stuk gespecialiseerde, verfijnde en doeltreffende producten. Merken die de essentie van de cosmetica perfect beheersen als kruispunt waar gezondheid, schoonheid en natuur elkaar treffen.

Producten met net dat tikkeltje meer
Ook een heel belangrijke factor van een goed topproduct is en blijft de persoon voor wie het bedoeld is. Mensen weten dat een mooie huid in de eerste plaats een gezonde huid is en verwachten dan ook terug te weten wàt ze op hun huid smeren, waar de producten vandaan komen, welke het verhaal is en welke waardevolle cosmeticamerken er zijn die terugkeren naar het natuurlijke, authentieke en traditionele gezonde gegeven. Ze verwachten producten met dat kwalitatief tikkeltje meer … voor een gezond, blij en gerust gevoel.
Via ons huis, Boutique Cosmétique, kunnen we alvast een betekenisvolle selectie van uiterst verfijnde producten en merken aan u voorstellen die zich naast hun kwaliteit ook weten te onderscheiden door hun filosofie, onderzoek, uitdaging en respect voor mens, dier en natuur.

Geboren in de juiste omgeving
Onze cosmetica staat evenals de andere Belgische topproducten als diamant, chocolade en speciaalbieren, alom gekend voor hun duurzame kwaliteit en innovatie. Allemaal producten ontwikkeld vanuit diepgaand onderzoek, een strenge zelfdiscipline plus een goede portie passie voor perfectie om zo te komen tot een resultaat dat voldoet aan de strenge Europese eisen en waarbij de gebruiksveiligheid verzekerd wordt door een evaluatie.

Sélection ‘Boutique Cosmétique’
De selectie die we in de schijnwerpers plaatsen is variabel, hou ons zeker verder in de gaten omtrent alle nieuwtjes via Pinterest, Facebook, Twitter en Instagram.