x 
0

PARTNER BELLEBULLE

bellebulle logo1 boutique cosmetique

 

Aan het hoofd van BelleBulle staat oprichtster Isabelle Roux, een landbouwkundig ingenieur gepassioneerd door de wonderlijke plantenwereld. In de eerste plaats wetenschapper, staat Isabelle voor de kwaliteit van haar merk zonder toegevingen: met opperste waakzaamheid, zorgt ze ervoor dat enkel grondstoffen van de hoogste kwaliteit gebruikt worden.

 

BelleBulle is een merk dat vooral actieve bestanddelen gebruikt die goed zijn voor onze huid en aanwezig zijn in de natuur. Bij BelleBulle wordt voortdurend gezocht naar plantaardige grondstoffen die de natuurlijke bron van de meest geschikte actieve ingrediënten vormen. De gebruikte plantaardige boters en oliën zijn afkomstig uit biologische landbouw. BelleBulle kiest ervoor om geen geconcentreerde actieve bestanddelen toe te voegen, dit om zo de controle te behouden over de gebruikte extractie methodes en oplosmiddelen.

 

bellebulle boutique cosmetique 03

 

Bij BelleBulle is bio cosmetica een aanpak die verder gaat dan een simpel logo: het staat voor het ontwerpen van verzorgingsproducten voor huid en haar die gezond zijn en steunen op actieve natuurlijke ingrediënten die van nature in planten (of bijenkorf) terug te vinden zijn. Alle ingrediënten gebruikt door BelleBulle zijn gelabeld als afkomstig van biologscihe landbouw (met uitzondering van de tarwekiemolie, die niet in bio versie bestaat). De bloemen en planten worden gekweekt door een plantkundigen met bio label. Zo ben je gegarandeerd van de totale kwaliteit en versheid van de BelleBulle producten.

 

bellebulle boutique cosmetique 04 

 

BelleBulle legde haar filisofie vast in 3 woorden: Bio, Beau en Bon (Bio, Mooi en Goed). Drie voorwaarden waaraan ook al hun verzorgingsproducten voldoen. Het BelleBulle team is ervan overtuigd dat cosmetica transparant moet zijn, dat de ingrediënten duidelijk moeten zijn bij producten die men dagelijks gebruikt en dat hun afkomst gekend moet zijn. Synthetische ingrediënten, meestal op basis van petroleum, worden niet gebruikt.

 

Tenslotte concentreert BelleBulle zich op de meest eenvoudige producten: degene die we dagelijks gebruiken en die echt een invloed hebben op onze huid. Om u elke dag beter in uw huid te voelen. Simpelweg dat.

 

bellebulle boutique cosmetique 02