x 
0

PARTNER BEE NATURE

bee nature 01 boutique cosmetique

 

BEE NATURE

Bee Nature is een assortiment dermocosmetische huidverzorgingsproducten op basis van biologische en eerlijke honing en natuurlijke ingrediënten met een hoge toegevoegde waarde. De honing is vochtinbrengend, voedend, helend, werkt als antioxidant en is antiseptisch. Het helpt eveneens huidveroudering te voorkomen. Dit assortiment, geformuleerd zonder hormoonontregelaar en zonder etherische olie, is bedoeld voor het hele gezin en ook voor zwangere en zogende vrouwen.

 

babee nature 01 boutique cosmetique

 

BABEE NATURE

Babee Nature is een assortiment dermocosmetische huidverzorging voor baby’s op basis van biologische en eerlijke honing en natuurlijke ingrediënten met een hoge toegevoegde waarde. Na 2 jaar onderzoek en ontwikkeling onder farmaceutische expertise, is Babee Nature het eerste en enige assortiment voor baby’s dat natuurlijk is, zonder allergene of irriterend ingrediënten, en zonder schadelijke componenten voor de gezondheid van peuters (zonder endocriene disruptor, zonder minerale olie , etc.). Het is geschikt voor alle baby’s en jonge kinderen in het gezin, zelfs bij atopische dermatitis (eczeem).

 

 

bee nature 02 boutique cosmetique

 

 

HONING IS HET BELANGRIJKSTE BESTANDDEEL IN ONZE VERZORGINGSPRODUCTEN

Vochtinbrengend: het suikergehalte bevordert de aanhechting van watermoleculen

Kalmerend, verzachtend en irritatiewerend

Voedend, regenererend en helend: rijk aan minerale zouten, sporenelementen, B-vitamines en aminozuren, voedt het de huid grondig en versnelt de genezing. Met zijn 180 voedingsstoffen vult honing de tekorten in onze huid aan.

Talregulerend: regelt de aanmaak van talg in de huid

Ontsmettend: met zijn lage eiwitgehalte, remt honing de groei van bacteriën. Boven bevat hij bestanddelen (waaronder inhibine), die de ontwikkeling van bacteriën tegengaan.

Antioxidant: honing beschermt tegen beschadiging door ultraviolette straling en voorkomt huidveroudering.

 

 

bee nature 03 boutique cosmetique

 

 

DE HONING VAN BEE NATURE

Gecertificeerd biologisch: dit garandeert de kwaliteit en de zuiverheid van de gebruikte honing, evenals de respectvolle behandeling van de bijen.

Afkomstig uit eerlijke handel: de honing wordt geleverd door Maya Fairtrade, dat nauw samenwerkt met Maya Honing. Deze Belgische NGO verleent steun aan imkers in Midden-Amerika en ijvert voor de ontwikkeling en het behoud van onderwijs en biodiversiteit in ontwikkelingslanden.

In overeenstemming met de wetgeving op dermocosmetica.

 

 

bee nature NL1 04 boutique cosmetique

bee nature NL2 04 boutique cosmetique